Patrónus Ösztöndíj

Patrónus Ösztöndíj kiemelkedően tehetséges, rászoruló gyerekeknek

 A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete felhívása tanulásban, természettudományokban, sportban, művészetekben, kiemelkedő képességű gyerekek támogatása céljából.

A kiválasztási folyamat végén egy fő szociokulturálisan hátrányos helyzetben élő, jó képességekkel bíró, tehetségterületén már eredményeket elérő 8-14 év közötti gyermek egy év időtartamra élvezheti a Nagykonyha Kft. és Kajás Robi  ösztöndíj-rendszerű támogatását.  Az ösztöndíj-rendszer célja, hogy egy tanítási év alatt anyagilag támogassa az olyan, tanulásban, természettudományokban, sportban, művészetekben akik családja számára a tehetséggondozás finanszírozása nehézséget okoz.

Mi a teendőd?

Bemutatkozó levél – név, cím, iskola, életkor,  elérhetőség, rövid bemutatkozás magadról és családodról.

 Motivációs levél  – arról, hogy milyen céljaid vannak tehetségterületeden és hogy miért van szükséged erre a támogatásra

Tanár/mentor ajánló levél – rövid ajánlólevél mentorodtól, tanárodtól, aki Veled foglalkozik Fénykép rólad Ha nincs módod az online felületen jelentkezni, pályázati anyagodat eljuttathatod hozzánk e-mailben iroda@bage.hu , illetve postai, vagy személyes úton is 4033 Debrecen, Domb utca 1.szám BAGE Iroda

A beérkező jelentkezéseket a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete szakmai tanácsadó testülete és a Támogatók bírálják el.

A megalapozott döntéshozatalhoz kérünk, hogy a Jelentkezési lapon minden rendelkezésedre álló információt tüntess fel!

Beérkezési határidő: 2018.12.05.

A PATRÓNUS ÖSZTÖNDÍJ  2018. december 18-án  a Csoki Gyűjtő Akció Gálán ünnepélyes keretek között kerül átadásra.