Ingyenes Jogsegély

Miben tudunk segíteni?

A jogi segítségnyújtás első sorban a mindennapok során felmerülő jogi kérdésekben, élethelyzetekben nyújt támogatott szolgáltatást, így megélhetési-, lakhatási-, közüzemi jogvitákban, családjogi-, munkajogi-, közigazgatási problémák megoldásában, büntető ügyekben első sorban sértetteknek. Terheltek részére rászorultsági alapon a büntetőeljárás keretei között igényel támogatást a jogi segítő.

Minden pénteken 12.00 – 14.00 óra között van lehetőség irodánkban igénybe venni szolgáltatásunkat. A hatékony ügyintézés érdekében az időpontokra bejelentkezni szükséges az alábbi elérhetőségeken:

06/20/454-03-79 telefonszámon, vagy a jogsegely@bage.hu email címen.

Bejelentkezés nélkül az ügyintézés nem lehetséges, ezért kérünk mindenkit, hogy azt időben tegye meg, hogy fogadni tudjuk a megjelölt időpontokban Azon rászorulókat, akik igénybe veszik a szolgáltatást, kérjük hozzanak magukkal minden olyan dokumentumot, mellyel igazolható rászorultságuk. Ezen dokumentumok bemutatása nélkül a szolgáltatás nem vehető igénybe. (pl. nyugdíjszelvény, bankszámla-kivonat, jövedelemigazolás, közgyógyellátás igazolása, gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság igazolása, stb

Ügyfeleinket dr. Petkó Mihály ügyvéd fogadja majd, aki többéves szakai tapasztalattal bír a jogi segítségnyújtás számtalan területén. Amennyiben nektek most épp nincs szükségetek a szolgáltatásra, kérünk benneteket, hogy osszátok meg a hírt azok felé is, akiknek nincs Internetjük, vagy még nem halottak az új szolgáltatásunkról.

Jogsegélyre érdeklődés

1 + 1 = ?