Csokigyűjtő Akció 2018

Újra Csokigyűjtő Akció

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Debreceni Karitatív Testület és a Debreceni Kőr Dáma Egyesület, valamint Partnereik közös szervezésében 2018. november 5-től újra kezdetét veszi a Csokigyűjtő Akció. Szeretnék, ha a programba idén is bekapcsolódna számos köznevelési intézmény, közintézmény, civil szervezet, hatósági szerv, médiapartner és cég.  A tavalyi sikeres akció keretében sikerült 1500 nehéz sorsú gyermek ünnepét szebbé, édesebbé tenni – idén is ez a kitűzött cél. Központban a Fórum.

A 2017. évhez hasonlóan ez évben is több gyűjtőpontot építenének ki egy nagy és egységes hálózat formájában.   Az akció záró rendezvényét a LOVARDA Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpontban (2018. december 18-én 17.00 órától) rendezik meg, ahova közel 1500 nehéz sorsú gyermeket hívunk majd meg.

Az átadó ünnepségen részt vesznek Debrecen város vezetői, cégek, iskolák képviselői. A rendezvényen az édességek átadása mellett a gyermekek találkozhatnak majd újra a Mikulással is, valamint zenés gyermekműsorral és sztárvendégekkel is meglepjük őket. A szervezők kitűzött célja, hogy idén is egy nagy közösségi összefogás keretében varázsoljanak mosolyt a nehéz sorsú gyermekek arcára.

Csatlakozás a Csokigyűjtő Akcióhoz

A szervezők idén is várják munkahelyek, iskolák, egyéb intézmények jelentkezését, ahol kollektíven szeretnének gyűjteni édességeket a nehéz sorsú gyermekek részére.  Idén nem helyeznek ki ládákat az intézményekbe! A csatlakozó gyűjtőpontok közösségei kollektíven gyűjthetik az édességeket, november 5. és december 12-ig. A Csokigyűjtő Akció Mikulása körbejárja a gyűjtőpontokat ( december 12-14 ig) üres puttonyával, hogy összegyűjtse az iskolák felajánlásait, amit az átadó ünnepségre kismanói becsomagolnak a nehéz sorsú gyermekek részére.

Kapcsolat:

Buzás Lajos – Bihari Állami Gondozottak Egyesülete

Makai Enikő – Bage ügyintéző – szervező  (0630) 355 10 01

csokigyujtes@bage.hu | 0630 213 79 86 www.bage.hu/csokigyujtes |www.facebook.com/csokigyujtes

Gyűjtőpontjaink:

Fórum Bevásárlóközpont információs pult
Egyetem műszaki kar könyvtára, Ótemető utca
Debrecen – Szent Anna Karitász, Debrecen, Szent Anna u. 21.
Ördög papír: Debrecen, Monostorpályi út 26., Petőfi tér 16., Kassai út 4.,
Ifjúsági Ház, Simonffy u. 21.
Lehel lottozó Lehel u. 20.
Budapest, Klauzál u. 2.

Továbbiakban bármelyik City Taxi gépjárműben leadhatod a felajánlott csokikat,mert a taxitársaság mobil gyűjtőpontként csatlakozott az akcióhoz!

Támogatóink: