Csokigyűjtő Akció 2018

Csokigyűjtő Akció 2019

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Debreceni Karitatív Testület és a Debreceni Kőr Dáma Egyesület, valamint Partnereik közös szervezésében 2019. november 4-től újra kezdetét veszi a Csokigyűjtő Akció. Szeretnék, ha a programba idén is bekapcsolódna számos köznevelési intézmény, közintézmény, civil szervezet, hatósági szerv, médiapartner és cég. A tavalyi sikeres akció keretében sikerült 1500 nehéz sorsú gyermek ünnepét szebbé, édesebbé tenni – idén is ez a kitűzött cél. Központban a Fórum.

A 2018. évhez hasonlóan ez évben is több gyűjtőpontot építenének ki egy nagy és egységes hálózat formájában. Az akció záró rendezvényét a LOVARDA Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpontban (2019. december 16-án 17.00 órától) rendezik meg, ahova közel 1500 nehéz sorsú gyermeket hívunk majd meg.
Az átadó ünnepségen részt vesznek Debrecen város vezetői, cégek, iskolák képviselői. A rendezvényen az édességek átadása mellett a gyermekek találkozhatnak majd újra a Mikulással is, valamint zenés gyermekműsorral és sztárvendégekkel is meglepjük őket. A szervezők kitűzött célja, hogy idén is egy nagy közösségi összefogás keretében varázsoljanak mosolyt a nehéz sorsú gyermekek arcára.

Csatlakozás a Csokigyűjtő Akcióhoz

A szervezők idén is várják munkahelyek, iskolák, egyéb intézmények jelentkezését, ahol kollektíven szeretnének gyűjteni édességeket a nehéz sorsú gyermekek részére. Idén nem helyeznek ki ládákat az intézményekbe! A csatlakozó gyűjtőpontok közösségei kollektíven gyűjthetik az édességeket, november 4-től december 12. között. A Csokigyűjtő Akció Mikulása körbejárja a gyűjtőpontokat (december 12-14 ig) üres puttonyával, hogy összegyűjtse az iskolák felajánlásait, amit az átadó ünnepségre kismanói becsomagolnak a nehéz sorsú gyermekek részére.

Kapcsolat:

Buzás Lajos – Bihari Állami Gondozottak Egyesülete

csokigyujtes@bage.hu | 0630 213 79 86 | www.bage.hu/csokigyujtes |www.facebook.com/csokigyujtes

Gyűjtőpontjaink:

Fórum Bevásárlóközpont információs pult
Egyetem műszaki kar könyvtára, Ótemető utca
Debrecen – Szent Anna Karitász, Debrecen, Szent Anna u. 21.
Ördög papír: Debrecen, Monostorpályi út 26., Petőfi tér 16., Kassai út 4.,
Ifjúsági Ház, Simonffy u. 21.
Lehel lottozó Lehel u. 20.
Budapest, Klauzál u. 2.

Továbbiakban bármelyik Taxi4000 gépjárműben leadhatod a felajánlott csokikat,mert a taxitársaság mobil gyűjtőpontként csatlakozott az akcióhoz!

Támogatóink: