A 12 kiválasztott tehetség!

Az 2017. áprilisától kezdve 12 tehetséges gyermek és fiatal vehet részt a BAGE Tehetséggondozó Programjában. Az Egyesület a tehetségek fejlesztésének költségeit magára vállalja közel 1.200.000 forint erejéig, így segítve őket álmai eléréséhez.

Ha Te is segíteni szeretnél (eszközökkel, fellépési lehetőségekkel, taníttatásuk finanszírozásával) vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi email címen: tehetseg@bage.hu

Matyi

Matyi

Matyi imádja az angol nyelvet - és nemcsak szereti, hanem jó is benne. Terve, hogy még idén sikeres középfokú nyelvvizsgán adjon számot tudásáról.

Bogi

Bogi

Kiskora óta táncol, szívesen nézeget táncos videóklippeket és filmeket. ellesett lépéseket rögtön megmutatja barátnőinek. Profi táncossá szeretne válni.

Kemenes

Kemenes

2012 óra vízilabdázik az FTC-ben. Elszánt, kitartó, a nehéz helyzetekben sem ad fel semmit. Sikereket szeretne elérni mind a sportban mind a tanulás terén.

Jani

Jani

Több mint egy éve sakkozik. Szeretné tudását a legmagasabb szintre fejleszteni, hogy egyszer ő is híres sakkozó lehessen.

Jázmin

Jázmin

Jázmin testvérével, Márkóval az UTE színeiben sportolnak a Kajak-kenu szakosztályban. Nagy álma, hogy olimpiai bajnok lehessen.

Márkó

Márkó

Az UTE Kajak-kenu Szakosztályának tehetséges sportolója. Szeretné, ha családja büszke lehetne. Álma az olimpia és a legfényesebb érem.

Ricsi

Ricsi

Kitűnő tanuló, országos bajnok 400m-en gyorsúszásban. Terve az Olimpia mellett, hogy egy amerikai egyetemen szerezhessen diplomát.

Marci

Marci

Nincs olyan nap, hogy ne gondolna a birkózásra. Bizonyítani szeretne azoknak, akik hisznek benne, de leginkább önmagának.

Renátó

Renátó

Tehetséges rajzoló, de végre tökéletesen megtanulhatja magántanárától az alkotás minden mozzanatát.

Dávid

Dávid

Imádja a focit, csapatának egyik meghatározó tagja. Szeretne egyszer első osztályú nagy csapatban focizni.

Alex

Alex

Imádja a latin táncot, többször lépett fel iskolai versenyeken nagy sikerrel. Kitartó, így örül, hogy vére profi táncosoktól tanulhat.

Márkó

Márkó

Nagy sikereket ér el tehetséges tánctudásával, de végre igazi profi hip-hop tánctanároktól lesheti el a lépéseket.