BAGE Iroda

Egyesületünk visszatér gyökereihez – meglévő és új ügyfelein kíván még hatékonyabban segíteni. Az élményprogramok szervezése mellett újra nagyobb hangsúlyt kap az egyéni segítségnyújtás és érdek-képviselet. Az irodában szeretnénk helyet biztosítani más civilszervezetek programjainak is, hogy minél szélesebb tevékenységi körökkel és szolgáltatásokkal várjuk a rászorulókat.

Szolgáltatásaink:

Munkahelykeresés (önéletrajzok írása-nyomtatása, internet, Free Wifi)

Albérletkeresés (ingyen telefonálási lehetőség)

Ingyenes Jogsegély (bejelentkezés alapján)

Adományok fogadása/átadása (eseti – meghirdetés alapján)

BAGE Klub (társas összejövetelek – meghirdetés alapján)

Programszervezések

(Szolgáltatásaink folyamatosan bővülni fognak)

Ingyenes Jogsegélyről bővebben:

Miben tudunk segíteni?

A jogi segítségnyújtás első sorban a mindennapok során felmerülő jogi kérdésekben, élethelyzetekben nyújt támogatott szolgáltatást, így megélhetési-, lakhatási-, közüzemi jogvitákban, családjogi-, munkajogi-, közigazgatási problémák megoldásában, büntető ügyekben első sorban sértetteknek. Terheltek részére rászorultsági alapon a büntetőeljárás keretei között igényel támogatást a jogi segítő.

A hatékony ügyintézés érdekében az időpontokra bejelentkezni szükséges az alábbi elérhetőségeken:

06/20/454-03-79 telefonszámon, vagy a jogsegely@bage.hu email címen.

Bejelentkezés nélkül az ügyintézés nem lehetséges, ezért kérünk mindenkit, hogy azt időben tegye meg, hogy fogadni tudjuk a megjelölt időpontokban Azon rászorulókat, akik igénybe veszik a szolgáltatást, kérjük hozzanak magukkal minden olyan dokumentumot, mellyel igazolható rászorultságuk. Ezen dokumentumok bemutatása nélkül a szolgáltatás nem vehető igénybe. (pl. nyugdíjszelvény, bankszámla-kivonat, jövedelemigazolás, közgyógyellátás igazolása, gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság igazolása, stb

Ügyfeleinket dr. Petkó Mihály ügyvéd fogadja majd, aki többéves szakai tapasztalattal bír a jogi segítségnyújtás számtalan területén. Amennyiben nektek most épp nincs szükségetek a szolgáltatásra, kérünk benneteket, hogy osszátok meg a hírt azok felé is, akiknek nincs Internetjük, vagy még nem halottak az új szolgáltatásunkról.

Irodánk elérhetőségei:

4029 Debrecen, Domb utca 1. (volt ruhagyár területe)

0630 213 79 86 (hívható nyitva tartási időben)
iroda@bage.hu

Iroda nyitva tartása:

Hétfő: 08.00 – 12.00
Kedd: 08.00 – 12.00
Szerda: 08.00 – 12.00
Csütörtök: 08.00 – 12.00
Péntek: 08.00 – 12.00
Szombat/Vasárnap/ünnepnapokon: Zárva

Jogsegélyre érdeklődés

3 + 4 = ?