Újra sok gyerek az Óriáskeréken Debrecenben

2020. február 22- –én 15:00 kezdéssel Debrecen főterén újra sok gyerek az óriáskeréken a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete és Partnereinek szervezésében. Egyedülálló kezdeményezés Magyarországon, 400 állami gondozott, nélkülöző családokban felnövő gyereket fogunk tudni felültetni Debrecenben a Kossuth téren található Óriáskerékre. 2020 a NEMZET ÖSSZETARTOZÁS ÉVE, így az eseményen Nagyváradi hátrányos helyzetben élő gyerekek is részt vesznek meghívásunkra.

Fontos információ: Programunk regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a iroda@bage.hu email címünkön lehet. Minden jelentkezőt arra kérünk, hogy ne a közismert közösségi oldalakon jelentkezzenek. Csak is kizárólag a megadott email címre tudjuk fogadni a jelentkezéseket, gyerek nevével, kísérőjével. 1 családból 1 kísérőt tudunk regisztrálni. Szíves megértéseteket kérjük. Köszönjük!

Jelentkezési határidő: 2020. február 15. 24:00 ig.

Fontos Információk!

Az Óriáskerék használata- a SOK GYEREK AZ ÓRIÁSKERÉK programhoz.
– 10-éves kor alatti gyerek csak szülői felügyelettel ülhet fel az Óriáskerékre. Bármiféle baleset esetén a kísérő szülő a felelős.
– Egy családból ahol több gyermek van, csak 1-kísérő szülőt tudunk felengedni az Óriáskerékre.
– Olyan családban ahol több gyermek van, számítani kell rá, hogy a gyerekek nem egy kabinba fognak kerülni. Természetesen a kisgyerekek a szülővel maradhatnak.
– A résztvevő családok tudomásul veszik, hogy az Óriáskerékről a BAGE Egyesület, továbbá a rendezvény támogatói, és más látogatók is hang- és képfelvételt készíthetnek, amelynek során a résztvevő családok-gyerekek képmása is rögzítésre kerülhet. Szervezők