Támogassa Ön is célkitűzéseinket!

Bizonyára nem ismeretlen  az adózók körében az egy százalék fogalma. Az is bizonyos, hogy ebben az időszakban számos társadalmi célú reklámokkal (TCR) találkozunk a televízióban, újságokban, szórólapokon, facebookon és egyéb médiafelületeken. Ma már több ezer civil szervezet jogosult az egy százalék fogadása, de ez bizony néha dilemmába ejti az adózót. Biztosak vagyunk abban, bárhova is ajánlja fel egy százalékát, jó helyre fog megérkezni.

Ezúton szeretnénk mi is bemutatni egyesületünk célkitűzéseit, terveit. 2007 óta kiemelt fontosságú programoknak tekintjük az állami gondoskodás alatt és nehéz sorsban élő gyermekek, fiatalok tehetséggondozását. Hisszük, hogy a elsősorban csakis szellemi tőkéjükre és egyéb képességeikre számíthatnak majd a nagybetűs életben. Ahhoz, hogy ezt a célt elérjük, mindössze lehetőségeket kell biztosítanunk, hogy képességeiket fejlesszék.

Az Ön álmai már valóra váltak?

Sokaknak megadatott ez a lehetőség, mert szerető és gondoskodó családban nőttek fel. Szüleik fontosnak tartották, hogy érjenek el valami nagyobb célt az életben – és ez sokaknak sikerült is. Ők orvosok, ügyvédek, pedagógusok, művészek, sportolók, mérnökök, stb. lettek. De legyünk őszinték… Hány ember mondhatja el magáról, hogy szülői segítség nélkül érte el azt, amit elért.

Hogyan próbálunk segíteni a fiatalokon?

Bihari Állami Gondozottak Egyesülete programjaival és felkínált lehetőségeivel kívánja mintegy patrónusként pótolni azt, amit egy gondoskodó szülő megtenne gyermekéért. 2007 óta tehetséggondozó programot szerveztünk. Ezen a területen nagyon sok tennivalónk van még. Most sem mondhatjuk el, hogy elégedettek lennénk hatékonyságunkkal… ehhez az Ön segítségére is szükség van.

Ön is segíthet!

Kérjük adója egy százalékával, vagy bármilyen felajánlással (megunt sporteszközök, hangszerek, könyvek, oktatóvideók, számítógépek, stb.) segítse Ön is a nehéz sorsú gyermekek tehetséggondozását – hogy az Ő álmai is valóra válhassanak. Köszönjük!

Bihari Állami Gondozottak Egyesülete – adószám: 18995798-1-09